DS - Vanilkovo-Mandľové vrtuľky

23.3.16

Vopred sa ospravedlňujem za krkolomné meno pre tento inak totálne (ale že fakt totálne) primitívne jednoduchý recept. Keď mi totiž Dr. Oetker poslal krabicu plnú vanilky v každej možnej podobe - lusky, vanilkový cukor, puding a ich nový vanilkový extrakt, nebolo inej cesty, než spraviť si tieto skrúcance! Veď keď vanilková výzva, tak VANILKOVÁ VÝZVA!

Ryžový šalát s horčicovým dressingom

20.3.16

Tak ako ste na tom so svojimi novoročnými predsavzatiami? Cvičíte? Beháte? A čo jete? Na raňajky smoothie, na večeru rezeň so šalátom a Plzeň 12tku? Leto sa blíži a s týmito meteorologickými výkyvmi tu bude možno ešte skôr, ako stihneme povedať "plavky". Preto sme sa s kamošmi blogermi dohodli, že vám ukážeme, ako sa dá dobre najesť a pritom byť fit! 

Bubli-bubli-Bublanina

14.3.16

Dnes nie je čas na reči. Je potrebné konať. Rýchlo a efektívne. Lebo som bola dlho v práci, bolia ma nohy a vyšla nová časť môjho obľúbeného seriálu. V takýchto prípadoch mňa a odteraz už aj vás zachráni bublanina! Z domáceho ovocia, ktoré sme si nasyslili v mrazničkách (áno, správne, my potrebujeme dve mrazničky, aby sme mali kam naskladať našu vlastnú úrodu :D)

Chlebíkový miš-maš

6.3.16

V nedeľu zásadne brunchujeme. Komu sa chce vstávať (a cvičiť), toho my samozrejme obdivujeme. Ale u nás sa spí do deviatej, leňoší do desiatej, raňajkuje o jedenástej a od jednej do tretej si dávame šlofíka. Inak tomu nebolo ani dnes. A keďže bruch je vlastne taký malý obed, pripravila som niečo spešl. Komplicom mi boli smotanové syry Milkana a povolebná depresia. Takže sa ospravedlňujem za nedostatok obraznosti na fotkách a rovnako tak v texte.

DS. Citrónový makovec. KONEČNE!

1.3.16

Poznáte ten typ koláča, ktorý môže byť sladkými raňajkami, sobotnou "bábovkou", nedeľným dezertom ku káve aj mafinami pre deti do školy? Že nie? To je čudné. Lebo ja taký mám. Práve tento makovec :)
BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS