Friday Foodspiration

8.8.14


Ahojte, labužníci! Tento týždeň je trochu crazy a aby sme ho zakončili s tou správnou náladou, tak sa celá naša Kuchárska rodina chystá na chatu. 21 členov klanu, 1 chata, 3 dni! Totálne šialenstvo? Možno... Ale keď ich miluješ, nie je čo riešiť. ;) Týmto tiež oznamujem, že nedeľný post nebude. Za čo sa ospravedlňujem, ale pre tentokrát budem v rámci duševného zdravia radšej objímať stromy a popíjať víno s mojou starkou niekde v divočine, ako variť. Vy si zatiaľ foodpornite napríklad aj na týchto blogoch.

1. To, že ja mäsko nemusím, neznamená, že ho nedoprajem iným. A táto pomarančová krkovička z grilu vyzerá presne ako niečo, nad čím by moji mäsojedi slintali.
2. Na druhej strane čučoriedky, to je moja láska. Coolinári vykoumali plnené buchty na pare a ja som sa na prvý pohľad zamilovala.
3. Keď mi na FB prebehol pred očami odkaz na VeggieCookin, povedala som si, že to bude isto niečo pre mňa. A veru bolo. Keby pre nič iné, tak pre to nekonečné množstvo smoothie receptov. Napr. Mango+Chia.
4. Dlho sme tu nemali nič s čučoriedkami, čo vy na to? :D Ale FOODLOVER má dva rôčiky a osláviť ich touto mascarpone-čučoriedkovou kráskou bolo podľa mňa viac než dôstojné. Ešte že sa s nami podelili o recept! ;)

5. Neviem, či je to tým blížiacim sa stretnutím celej rodiny (a tým pádom možným koncom sveta :D), alebo tým, že som strávila dva dni v Bratislave a tam sa TAK dobre nakupuje, ale v MOJE som ukoristila pár drobností a chcela by som sa o ne s vami podeliť. Len tak, z lásky! Aby to však predsa len nebolo zadarmo, tak tých pár podmienok súťaže nájdete TU.

Klikať, zdieľať a komentovať môžete do 22.8.. Potom z vás ruka mojej svokry, lebo bez nej a jej záhrady by tento blog ani nemohol existovať, vyžrebuje jedného šťastlivca. Takže, nech vás sila sprevádza, priatelia!

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS