Friday foodspiration

18.7.14


Konečne piatok! Už ste naladení na víkend? Ja na 100%! Zatiaľ čo vy čítate tieto riadky, ja už sedím v sedle motorky. Cieľ cesty - Vysoké Tatry. Tri dni hôr, výletov, dobrého jedla a oddychu. Prajem aj vám ten najlahodnejší víkend, možno aj s niektorou z mojich dnešných inšpirácií;)

1. Quiche, ďalšia pochúťka zo zeme galského kohúta. Neviem ako to tí Francúzi robia, ale ich kuchyňa je neprekonateľná. Jeden taký slaný koláč s paradajkami a kukuricou nájdete aj na Jarkinom blogu "Chute sveta".
2. Butter chicken. Ďalšia cudzina, tentokrát exotickejšia - indická. Recept na toto korenisté a voňavé mäsko s ryžou nájdete na Healthy lifestyle by me.
3. Aj u vás už dozrievajú jabĺčka? Naše "Júlie" už sú zjedené, ale vy si ešte stále môžete spraviť tento letný, jablkovo-egrešový koláč od Kuchařky ze Svatojánu.
4. Je tu paradajková sezóna. A cukety sa už tiež dajú jesť. Prečo ich teda nehodiť do jedného hrnca a nespraviť z nich fajn polievku. Recept vám ponúka Markétka, ktorá "Je/Behá/Miluje".
5. Dnešná bonusovka je blog na FB, ktorý som si veľmi obľúbila. Často tak chodím obzerať, čo vy všetci jete. Prispievajú tam fotkami svojich pochúťok blogeri, ale aj každodenný jedáci. Tak zdieľaj aj ty čo ješ na DNES JEM ;)

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS