Friday Foodspiration

4.7.14


Čavelo, priatelia! Je piatok, júl, pre niektorých sa začali prázdniny, pre iných dovolenky a pre ostatných to znamená len toľko, že sa nasledujúce dva mesiace budú  v práci variť vo vlastnej šťave. Každopádne, predpoveď je priaznivá, takže cez víkend vytiahnite slnečníky, oprášte tú hromadu neprečítaných kníh, ktorá sa vám zbiera už od Vianoc, natrite si poriadne nos a vyrazte k vode. Oddychujte, slňte sa, plávajte a keď už vám bude príliš teplo, schlaďte sa vlastnoručne vyrobenou zmrzkou! ;)

1. Jogurt, jahody, čokoláda... Na paličke. Buďte cool s homemade nanukom od Coolinárov!
2. Čerešne... Ako deti sme ich jedli priamo zo stromu a hrali kôstkové vojny, dnes sme už seriózni dospeláci, tak si z nich spravme zmrzlinu.. Ako na to vám prezradí Mlsná kočka.
3. LaPetit je jednoznačne jeden z mojich najobľúbenejších slovenských food blogov. Veď len vyskúšajte tieto tvarohovo-ovocné nanuky! Poďakovať mi môžete neskôr ;)
4. Špenát... Ok, fajn. Viem, že toto nie je každého "šialok kávy", ale ako zaslúžilá smoothie-stka som nemohla túto banánovo-špenátovú zmrzku vynechať! Super jednoduché, len dve ingrediencie, vhodné aj pre vegánov a raw-istov. No čo vám ešte treba?!
5. Bonusovka je zrejmá - kniha Neodolateľné nanuky. Prečo? No lebo je leto. A hlavne má viacnásobné využitie. Prípravou domácich nanukov môžete zabaviť svoje deťúrence a zároveň viete, že pre ne máte vždy v mrazničke zdravé pochúťky, ktoré im už len stačí strčiť do ruky. ;)

To je odo mňa na dnes všetko. Užite si víkend a vidíme sa znovu v nedeľu! 

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS