Friday foodspiration

20.6.14


Krásny piatok, delikatesníci moji! Dnes len v krátkosti pár dobrôt, ktoré ma zaujali, lebo môj chlap ma berie na narodeninové nákupy, kino a večeru. Takže v rýchlosti vám predstavujem:

 1. Hrnček var a jej recept na domáce makové mliečko a keďže myslíme ekologicky a najmä ekonomicky, pridáva aj recept na tak trošku iné makové rezance, v ktorých nájde uplatnenie mak z výroby mlieka.
2. Mlsnú kočku a jej sexy stehienka... Kačacie... S tymiánom, mladými fazuľkami a novými zemiakmi.
3.Náhoda je blbec a zhodou okolností som pri plánovaní receptov na minulo týždňový nedeľný karfiolový post veľmi dumala práve nad touto skvelou, zdravou pizzovou alternatívou. Vďaka Bohu, dievčatá z Bite me spravili všetku prácu z mňa a tak vám tu teraz ponúkam ich recept.
4. Dámy a páni, takto si ja predstavuje vrchol foodporna! Call me cupcake by podľa mňa mohla pokojne robiť vyjednávačku pri únosoch a rukojemníckych drámach. Veď uznajte sami, za kus jej koláča by som sa hneď vzdala! Hlavne poriadny kus tohoto jahodovo-bazového. 
5. Dnešná vychytávková bonusovka je niečo, po čom som dlho túžila a vďaka môjmu chlapovi a mojim utorňajším narodeninám, som dnes už hrdá majiteľka Kuchařky od Dity P. a jednej jej "vyšívanej" porcelánovej misky. Ak hľadáte nádhernú, farebnú kuchársku knihu, plnú klasických českých alebo aj moderných cosmopolitných jedál, bežte na ditap.cz

To je odo mňa na dnes všetko. Užite si krásny víkend a v nedeľu sa znovu ohlásim s novým postom ;)

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS